Informatie bruidsfotografie

Als je de beslissing hebt genomen om te gaan trouwen, moet er veel geregeld worden. Eén van die dingen is het vinden van dé juiste fotograaf om jullie mooiste dag vast te leggen. Ik kan me best voorstellen dat dat best lastig is. Waar moet je op letten?

 

Als je op mijn site kijkt, is het als eerste belangrijk dat de foto's die ik maak jullie ook aanspreken. Als ik een bruiloft fotografeer, ben ik daar vaak de hele dag bij. Ik meng me die dag tussen de gasten en probeer zo onopvallend mogelijk jullie grote dag vast te leggen. Maar ik merk dat ik die dag ook heel nauw betrokken ben bij het bruidspaar. Vanaf de vroege ochtend maak je de hele dag van dichtbij mee. Daarom wil ik van te voren altijd de tijd nemen om elkaar te leren kennen. Het werkt toch het prettigst als je je bij elkaar op je gemak voelt.

Dat zie je uiteindelijk ook terug in de foto's. Spontaan en ongedwongen. Ik vind het persoonlijke contact heel belangrijk.

 

Je wilt je die dag ook geen zorgen hoeven maken of alles wel goed en professioneel wordt vastgelegd. Ik heb inmiddels al behoorlijk wat bruiloften mogen fotograferen en ik vind het elke keer weer geweldig om te kunnen doen.

 

Een prijsopgave voor een bruiloft wordt op maat gemaakt. Het is helemaal afhankelijk van het album dat gekozen wordt en de invulling van de dag.

Tijdens een kennismakingsgesprek licht ik graag de mogelijkheden toe.

 

 

Caroline van Ewijk